Werkzaamheden

Een greep uit ons dienstenpakket

De korte beschrijving van onze diensten hieronder geeft je een beeld van onze garage. Maar het is niet volledig. Wij bieden namelijk onderhoud aan voor alle merken en typen auto’s. Kun je hieronder niet vinden wat je zoekt? Neem dan vooral contact met ons op. We kunnen je ongetwijfeld helpen met jouw vraag.

APK

Met een tijdige Algemene Periodieke Keuring blijf je veilig op weg. Lees er meer over op onze APK-pagina.

Onderhoud

Wij vertellen je vooraf wat we doen, waarom we dat doen en hoeveel het gaat kosten. Jij weet waar je aan toe bent en je auto blijft in goede conditie.

Schadeherstel

Hoe de schade ook ontstaat, het is altijd vervelend. Wij zorgen voor vakkundige reparatie die grotere vervolgschade voorkomt.

ATF-flush

Een ATF-flush is een interne reiniging van de automatische transmissie, het hydraulisch circuit en de koppelomvormer. De ATF-flush voorkomt veel problemen.

Chiptuning

Met chiptuning verbeter je de prestaties van jouw auto. Neem contact met ons op om te bespreken wat er voor jouw auto mogelijk is.

Reparaties

Wat er ook kapot gaat aan je auto, wij zorgen voor vakkundige reparatie. En als het nodig is, vervangen we onherstelbare onderdelen.

Aircoservice

Onderhoud van je airco voorkomt nare geuren en vooral beslagen ramen. Goed voor je comfort en je veiligheid.

Trekhaakmontage

Afhankelijk van het type auto dat je rijdt, kun je kiezen tussen een vaste trekhaak, afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak.

Inbouwopties

Wil je de accessoires op jouw auto vervangen of uitbreiden? Wij bouwen onder andere navigatie, alarm en audio voor je in.

Carwrap

Van logo tot volledig nieuwe look, je auto wrappen biedt eindeloze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Plan de APK op tijd in

Zorg dat jouw auto op tijd gekeurd is. Bel ons voor informatie of maak direct een afspraak via ons contactformulier.