Over ons

Wie we zijn en wat we voor je doen

VB Autoservice
Je hebt onze garage vast al eens gezien, want ons bedrijf is al sinds 1996 op deze locatie gevestigd. VB Autoservice werd vroeger gerund door twee broers. Inmiddels heeft een van de broers het stokje overgedragen aan zijn zoon. Als je nu binnenloopt vind je Tino en Boyd in de werkplaats. Samen hebben we zo’n 30 jaar ervaring in onderhoud en keuringen van alle soorten auto’s. We hebben dus de kennis en ervaring in huis om goed voor jouw auto te zorgen.

Werkwijze
We combineren techniek met menselijkheid. Dat houdt in dat we voor uitstekend onderhoud zorgen, waar we open en duidelijk met jou over communiceren. We begrijpen dat ons werk voor veel mensen ondoorzichtig is, dus we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je weet wat we doen, waarom we dat doen en wanneer we het doen.

BOVAG
Als BOVAG-garage bieden we de BOVAG Pechhulp aan. Dit betekent dat we je bij pech snel kunnen helpen. Bel ons voor meer informatie, of loop even binnen.

Leenauto en leenfiets
Natuurlijk kan het nodig zijn dat je auto bij ons blijft voor werkzaamheden. Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze leenauto of leenfiets. Wil je hier gebruik van maken? Bespreek het even als je een afspraak met ons maakt.

Autotransport
Mocht je auto stil komen te staan – op je eigen oprit of ergens op de weg – dan kun je ons bellen voor autotransport. Wij halen je auto veilig op voor reparatie in onze garage. Als je ons belt, kunnen wij je direct vertellen hoe laat we je auto op kunnen halen.

Neem contact met ons op

Is je auto toe aan onderhoud, reparatie, een keuring of vervanging? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.